tisdag 6 januari 2009

Liten uppmaning!

Detta är MIN blogg, alltså jag är den som bestämmer vad jag vill berätta och inte i mina inlägg. Bl a har jag valt att inte lämna ut några namn, framförallt inte på min familj.
Tyvärr fick jag nu inte själv vara den som kom med nyheten om att Pluppen ska bli storebror och är faktiskt ledsen över det. Det var en nyhet som jag fnulat och filat på hur jag skulle formulera, men andra hann före. Gjort är gjort och jag är inte den som är långsur, men tänk på det till en annan gång. I den här bloggen är det jag som kommer med nyheter!

7 kommentarer:

Erika sa...

Å,va tråkigt att det blev så... Förstår att du känner dig besviken. Vet inte riktigt vad jag ska säga,men jag blev iallfall väldigt glad för er skull.
KRAM.

Anonym sa...

förlåt inte meningen att de skulle bli så. jag e van att jag får redan på allt sist.

isse

Madde sa...

Förlåt det var inte meningen så, jag tänkte nog inte alls och egentligen skulle jag skicka ett sms till dig och hade tänk på det i flera dagar så måste ha blivit kortslutning i huvudet när jag skulle svara på din kommentar. Annars brukar jag aldrig skriva sånt innan personen själv skriver ut det öppet.

Sv, jo fast är ju ändå ett tag kvar till föräldrarpenningen och innan dess skulle man ju gärna vilja leva också. Och speciellt nu när henric ska börja få pengar från CSN också, kan vara bra om sjukpenningen kommer igång som den ska då.. Men de är ju inte å räkna med. :/

Linda sa...

Hej Anna!

MEN vilken nyhet! Vad glad jag blir! Tänk bebis igen åååå. KUL! Tänk att han ska bli storebror lilla pluppen. Det är så mysigt med två. Ta hand om dig nu!

STOR kram från Linda :-)

Du förresten... tänk vad kul om ni kunde fylla en bil med brudar från S-vall. Vi kunde ha en VIP kväll i butiken just for you och gå ut och käka sen eller nåt?! Jag fixar med sängplatser sen ;-) Prata med BÄSTASTE G om det!

Kram igen!

Carro the one and only sa...

Grattis va kul för er, när kommer detta under då?

Marina sa...

Stor grattis till er!!! :)

Madde sa...

sv, jop precis är ju det börjar nog närma sig dom veckorna. oki jag har bara hört att det är skit jobbigt att vara fastande och att de sen smakar skit men de låter ju som oki då om de smakar sött citronvatten. :) http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=15394 den sidan skickade en kompis till mig. Men ska ändå till Bm på tisdag så ska säga att jag vill ta prover då så jag får veta om det är de eller om de bara är något annat. Blir ju hur det än är lite nojjig när både klåda på natten och i handflatorna stämmer in på hur dom beskriver det. Kram.